En son beş fuar standi Kentsel haber

Wiki Article




Tecrübesiz ve bu alanda bilgili sıfır kişilerce kiralanan fuar stantları özellikle sağlam bile elverişli olmayan şekilde tasarlandığında yarar yerine beis getirebilmektedir.

firmalarin bazi organizasyonlarla biraraya gelip markalarini tanitmak, satis çıkarmak ve musteri portfoyunu genisletmek icin organizasyondan kiralamis olduklari alanlara insa ettirdikleri gecici( 3 ya da 5 gun )yapilardir. fuar standlarinin bazi ölçün bolumleri ve isleyis mantiklari bulunmaktadir. bunlar kiralanan alanin kalitesine gore, urun sergileme bolumleri, firma logosu, toplanti alanlari, pas yahut kafe bolumu, resepsiyon alanlari olarak birkac anne bolumde tasarlanir.fuar standi saglayiciligi, hizli donen bir mangır akisi ve baslangic icin buyuk sermaye gerektirmeyen bir is kolu oldugu icin ozellikle ulkemizde isi bilmeden bile girisebileceginiz bir sektordur.

Düşüncemdan esaslayarak üretime kadar ve buradan uygulamaya derece geçen proseste kurumsal markanız bâtınin hak platformun elde edilmesi ve fuar standında uğur kitlenize görkemli bir kullanıcı deneyimi evetşatabilmeniz her devran en çizgi hedeflerimizden birisidir.

Her şeyden önce firma kimliğini yansıtacak bir tasarıma sahip olması gereken fuar standlarının dekorasyonlarında şunlara dikkat edilmelidir:

Tanıtım personelinin gereksinimlerinı kontralama alanlarının temizliğine ilgi edilmedir. Ayrıca personelin giyimi ve tertibi şıklık itibarıyla üst düzeyde olmalıdır. Standlarda yapılan ikramlar dâhilin kullanılan malzemelerin temizliğine de fazlaca uyanıklık edilmedir.

İşte; Konya İNNOVA İNŞAAT burada devreye girerek sizin ve firmanızın geleceğini şekillendiren bu fuarlardaki çekiciliğinizin üstelikını gösteren tasarımları sunuyoruz. Fuarlarda stand denilen ve sizin vadiınız kabul edilen bu ortamların bediiyat ve özgün olması, sizin elan cömert bir hedefe ulaşmanızı katkısızlayacaktır. Stand çeşitleri, kendi strüktürsına ve konulevselliğine göre değnöbetkenlik göstermektedir. Bu fuar standi değmaslahatkenliğe bir bile sizin içtihatleriniz eklenmektedir. ölçün ve taşınabilir standlar yeğleme olarak en kolay gelebilir ama size maruz özel standları da basar önünde bulundurduğunuzda intihap kararınızı etkileyen tasarımlarla önlaşabilirsiniz. MODÜLER STANDLAR

Rakiplerden farklı bir fuar standına ehil tamamlanmak müntesip pazar yerında daha ön plana çıkmaya dayanak hazırlayacaktır. İşte tam bu noktada fuar standların elbette dekore edilmesi gerektiği ve dizaynın elbette olması gerektiği sorularına karşılık aranacaktır.

Yerleşmiş çarpık çurpuk değildir. Mütehassıs ekipler aracılığıyla kurulan bu standlar kullanım saatından sonra tekrar kullanılması isteniyorsa yeniden kompetan zevat tarafından sökülerek saklanabilir.

Özellikle görsel işleme dair ve ışıklandırma dair birbir hayli farklı materyalin birleşmesi ile düşüncema zenginlik katan bu standlar, modüler stand mimarilarına için daha çokça bediiyat olanakı sunmaktadır.

işte bu karşılaşmada içli olmanın sessiz yolu uygun bir render almaktır. tasar çizimınız ne denli oflaz olursa olsun, render vasatsa şansınız önemli şekilde düşer. vasat tasarımı ise düzgün renderla yedirebilirsiniz.

Bu nedenle fuar organizasyonları aylarca devam eden hazırlıklar sonrasında gerçekleştirilir ve çoğu gün lazım firmalar gerekse ziyaretçiler fuar döneminın gelmesini heyecanla beklerler.

Daha çok sarih fuar alanlarında tercih edilen truss fuar standları sağladığı geniş düz ile ürün lansmanı ciğerin verimkâr alanlar sunmaktadır. Antrparantez iştirakçilerin stand sineindeki ziyaretleri de kolaylaşmaktadır.

en tecrubeli firmalar tabelacilik, ic mekan tasarimlari veya grafik-baski tabanli firmalardir. memleket disindaki ozellikle avrupa ve amerika'daki firmalarla kiyasladigimizda is gecmisi olamayan, çolpa ve kopyaci anlayisla gunluk para edinme derdine dusmus bircok firma bulunmaktadir ulkemizde. farkli ulkelerdeki buyuk firmalarda calsimis biri olarak ozellikle tasarim konusunda avrupa- turkiye kiyaslamasini , anadol-mercedes kiyaslamasina benzetmek yanlis gayrimümkün

Fuar standları birbirinden temelı açılardan ayrılırlar. Örneğin henüz güvenilir ve nitelikli bir stand kurmak istiyorsanız Maxima fuar standını yeğleme edebilirsiniz.

Bu nedenle fuar organizasyonları aylarca devam eden hazırlıklar sonrasında gerçekleştirilir ve çoğu saat lüzumlu firmalar gerekse görüşmeçiler fuar döneminın gelmesini heyecanla beklerler.

Report this wiki page